Ароматизація тютюну вдома - поради

Ароматизація тютюну вдома - поради

Якщо набрид класичний смак диму і хочеться різноманітності, то час спробувати ароматизований тютюн. Додати суміші аромату можливо в домашніх умовах. При цьому не варто хвилюватися, що можете зіпсувати продукт.

Ароматизувати тютюн можливо різноманітними способами. Існують технології з використанням натуральних інгредієнтів. Також можливі методи на основі соусів, котрі без проблем можна купити в спеціалізованих магазинах. Зокрема на сайті Smoky Dogg та провести ароматизацію тютюну в домашніх умовах в зручний час.

Як ароматизувати тютюн?

Якщо ви коли-небудь пробували курити кальян, то звернули увагу який запашний дим із нього виходить. Він настільки насичений, що здається аж солодкуватим на смак. Прихильників кальяну багато саме через цей ароматний дим, та різнобарв’я смаків. Для любителів самокруток є гарна новина ꟷ зробити майже такий самий тютюн можливо самому.

Налічують два способи змінити тютюн:

  •  ароматизація;
  •  соусування.

Перший спосіб передбачає використання рідини, котра додає лише відповідного запаху. Якщо ж обробити тютюн соусом, то зміниться не лише запах, але й смак. Варіант з соусом дозволить отримати практично такий самий ефект, як при вживанні кальяну. Ще однією перевагою обробки соусом називають зниження міцності тютюну. Після проведення ароматизації отримуєте тютюн для цигарок без гіркого присмаку. Під час паління в роті не відчувається печіння від диму. Застосування навіть найкращих цигаркових гільз з ароматизованого паперу, не дасть такого результату.

Ароматизація ꟷ це заключний етап приготування тютюну перед вживанням. Ароматичні спреї виробляються на основі спирту. Достатньо обприскати суміш і дати алкоголю випаруватись, залишивши по собі лише аромат. Соуси являють собою концентрати, котрі необхідно розвести з алкоголем або дистильованою водою.

Ароматизація природними компонентами

Найпростіший спосіб, з використанням натурального засобу, надати запаху тютюну виноградним оцтом. Головне правило ꟷ гарно просушити тютюн після обробки. Для розв’язання цієї задачі можна використати духову шафу, або ж просто розкласти тютюн на сонці. Наступний розчин для ароматизації готують з меду та коньяку.

Любителям солодких ароматів може сподобатися ароматизація стручковою ваніллю. Відбувається процес наступним чином:

  • паличку перетирають в порошок;
  •  перемішують з тютюном;
  •  поміщають в герметичний контейнер;
  •  залишають на деякий час.

Після того, як тютюн просякне ароматом, отримаєте чудові самокрутки. Також використовують каву, листя вишні, смородини, м’яти. Для цієї справи придатні яблука, цитрусові.

Використання соусів

Метод з використанням соусів для ароматизації досить простий у реалізації. Після обробки отримується запашна тютюнова суміш для смачних самокруток. Придбати якісні соуси для тютюну в інтернет-магазині товарів для самокруток можливо за лічені хвилини, до того ж по доступній ціні.

Спеціалізований інтернет-магазин пропонує широкий вибір товарів для ароматизації тютюну, аксесуарів для виготовлення самокруток. На нашому сайті вартість гільз Dark Horse, спеціального паперу для самокруток, соусів та іншого вас приємно здивує.

Файли cookie і політика приватності

Ми використовуємо технології відстеження для збору інформації, включаючи дані про відвідування та геолокацію, з метою аналізу та покращення досвіду користувачів. Ви можете відмовитися або дати свою згоду на їх використання. Для додаткової інформації ознайомтеся з нашою політикою приватності. Політика конфіденційності